05-04-2014

Den 17/3 var vi på udflugt med campingpladsen, vi var 2 store busser af forventningsfulde campister der kl.8 om morgenen drog afsted til Cordoba. det var en helt fantastisk tur, en rigtig flot køretur op gennem bjergene og at se Cordoba er en oplevelse, vi havde 5 timer på "egen hånd" men kunne vist have brugt 5 dage. vi var inde og se den flotte katedral den er så stor at man slet ikke fatter det og inden i er der så bare lige bygget en stor kirke. og vi så lidt af "slottet" og lidt af jødekvarteret, og en gade så smal at man kunne nå fra side til side med armene, en rigtig fantastisk tur som vi selv vil køre "når vi får tid" - utroligt så travlt man har når man ikke skal lave noget.

05-04-2014

Vi har hørt så meget om Flamingoerne i Fuente de Piedra så dem måtte vi lige op og se det er 70- 100 km fra Malaga så det var "overkommeligt" vejret var fint ikke for varmt så vi tog afsted med hund og madpakker, og jeg var nok særligt forventningsfuld, men det var lidt af en "fuser" vi kunne slet ikke komme ud til hvor de var, der var spærret af så vi kun kunne se dem på lang afstand, og så var det bare som en rosa stribe i søen, ærgeligt. Nå men vi valgte så at kører op og se ulveparken ved torkal- sikken en oplevelse, jeg vil gerne derop mange flere gange, det er et stort område der er indhegnet og opdelt i forskellige arealer, med forskellige ulveflokke, der er 4 forskellige slags der, særligt smukke var de hvide ulve, men alle de andre var også meget spændende, de venter et kuld unger om ca. 6 uger, omkring sidst i maj, hvor ville jeg gerne se dem. Parken var også indrettet til "refugie" for ældre dyr og specielle dyr som folk ikke kan have mere, der var nogle ræve, veitnamesisk hængebu svin nogle geder påfugle og så havde de også hunde til "genopdragelse" et rigtigt spændende sted. Luna måtte ikke komme med rundt til ulvene så hun kom ind i deres "pension" det tog hun meget pænt, men var glad da vi tog hende ud efter 1 1/2 time.

18-03-2014

Søndag den 2/3 var der karnevals optog her i Torre del Mar, det var rigtigt flot, der var mange der havde gjort meget ud af deres kostumer det er svært at vælge hvad billede der skal med her, men det blev den søde grisefamilie med både "voksne" grise og små grise.

18-03-2014

Fra den 25/2 til den 4/3 havde vi besøg af Joan.Luna var som sædvanlig med i lufthavnen for at hente, hun er nu så kendt med at når vi er der så kommer der "gæster" og hun blev meget forundret da vi kunne se Joan gennem glas ruden men ikke snakke med hende, det var så tydeligt at hun var genkendt.

Medens Joan var her skulle vi naturligvis også opleve en masse,vi var på marked og i klubben og spise frokost, og vi var til petanque med efterfølgende grill mad, vi var en tur på Gibraltar så hun kunne hilse på familien der og så var der også lige den "opglatoriske" tur til Gomares for at handle med de gamle damer, nu kender de os så det blev til kindkys

23-02-2014

Vi har været til grill søndag i den danske klub, i Torre del Mare. Det var rigtigt hyggeligt med en masse snak og god mad. Det første var en rigtig lækker pølse og dernæst var der frit valg (forud bestilt) af en bøf, en kottelet eller kylling, og dertil et stort "ta selv" salatbord. Vi havde valgt bøf-- den var bare så stor og lækker men desværre kunne vi spise halvdelen, så Luna skal have bøf både i dag og i morgen, hvilket hun bestemt vil nyde.