storm og højvande

Det er storm og meget højvande så meget at stranden er totalt oversvømmet og palmer der stod langt oppe på land nu står i havet.

Det er en af mange grunde til vi elsker Spanien

Vi kører ofte en tur rund i "baglandet" til Torre del Mar og på vores ture ser vi mange skønne steder en af favoritterne er Comares, en meget højt beligende by og vi ser også mange "gode" "håndværker tilbud"

blomster

nu er vi begyndt at få plantet lidt blomster omkring vores lille "plet" vi kørte en tur ud til et plantecenter som vi plejer at besøge og fandt der 3 smukke planter en pelargonie i nogle flotte røde farver og en blå som vi ikke kan huske hvad hedder- men den bruges meget som en slags hæk plante her.

torsdagstræf

Vi har været på "vores" torsdags marked og til torsdagstræf i den danske klub, dejligt at hilse på så mange kente "ansigter" igen vejret er så skønt- næsten for varmt, men vi "kompenserer" ved at besøge "vores" stam is bar den ligger i passende afstand til byen så vi lige kan tage et hvil der når vi går hjem.

"Hjemme igen"

så er vi tilbage i Torre del Mar i Andalucien, vi er så glade for området her at vi ikke kan tænke os et bedre sted at være i "vinter hi" klimaet er skønt og her er så mange dejlige mennesker vi møder år efter år så for os er det selve "livet"

 

Vi kørte fra Danmark d. 12/10 tidligt morgen- for mig- klokken var kun 7, men vi havde bestilt overnatning i Luxenborg, og med Luna der skulle luftes under vejs så måtte vi tidligt afsted, det var et lille familie hotel vi sov på ikke noget prangende med med en gæstfrihed som vi næsten aldrig oplever- der må vi helt sikkert tilbage til.