Ron Montero

Vi har været en tur i Motril for at besøge et rom destelleri, det var med rundvisning og -ikke uvæsentlig- smagsprøver en rigtig fin tur også med Heidi og H.C. da vi var færdig der skulle vi lige vise dem Balkon Europa i Nerja, og til slut en tur til Frigiliana, en rigtig fin dag, med mange oplevelser

2 "Riddere" til hest

mon de 2 er ved at vælge en tønde rom?

Ruth, H.C. og Heidi

så var det Heidi der scorede Neger kongen, men heller ikke det holdt mere end 10 min

Hellig 3 konger

Hellig 3 konger er en af de største festdage her i spanien, Hver by har deres optog og Torre del Mar er ingen undtagelse, vi var omme på !torvepladsen" og se da optoget kom, og fik da også samlet en del slik som vi naturligvis gav til de børn der var der, vi var sammen med Heidi og H.C fra Haderslev, og medens vi sad og ventede på optoget kom så Knud Erik og Inge Lise til, Jeg var heldig at score "neger"kongen- men ak- han var kun tro i ca. 10 min så havde han en anden, godt jeg har Jean når jeg nu ikke skulle vøre "neger dronning" - men jeg vil nu heller ikke bytte.

julen 2016

Så er julen og nytårs aften godt overstået, vi fik - som vi plejer- lavet konfekt og bagt småkager- der skal ikke mangle noget her- vi var i klubben juleaften det var rigtig hyggeligt, og inden juleaften var vi oppe hos Maria o Comares med en lille prøve på dansk julekonfekt og et viftesjal jeg havde strikket til hende, hun blev meget glad og rørt, dejligt at give en gave der bliver så godt modtaget, Heidi og H.C. fra Haderslev var med deroppe en tur og blev som alle andre af vores venner fotograferet med Maria- det er ved at være fast rutine når der kommer danskere her så skal de også op og hilse på hende.

tirsdags vandretur

vi er begyndt på vores tirsdags vandreture igen- det giver god motion at vandre rundt på nogle gange ret "gode" stigninger, her er vi på vej op til comares- vores "yndlings bjergby"

vaffel party i december

Luna er lige bleven 4 år, d.7/12 så det måtte vi lige fejre med et vaffelparty, for de danskere der bor her på pladsen, vi var 8 ialt plus 2 hunde, og der var både vafler, hjemmebagte småkager og en "heftig" hjemmelavet gløg så stemningen var lige så høj som solen på himlen, Eva og Morten hentede lige deres instrumenter og så var der fællessang.

Bravo i Algorobo

En vandretur på ialt 12 km. for at komme ud til cafe Bravo i Algorobo ( 6 km ud og 6 km. hjem) det må da sige lidt om kvaliteten på hans friture stegte bri med mandel panering!!!!!! det er simpelthen en himmerrigs mundfuld.

udflugt til Rute

D.4/11 2016 var vi med klubben på bustur til Rute. Vi skulle se et Cognac og Anis destelleri, det var ret spændende med nogle gode smagsprøver, der var også en museum tilknyttet med en meget gammel åatio der er optaget på unescos liste - rigtig spændende, derefter gik turen til en rest. for at få noget lækkert mad,asparges i en slags stuvning med skinke, der efter kalvesnitzler, og til dessert en himmelsk chokoladekage. efter dette skønne måltid gik vi på besøg hos naboen som var et "sukker museum" alt var lavet i sukker- utroligt. efter at have set- og for en dels vedkommende- handlet kørte vi videre til en chokoladefabrik der også havde en flot udstilling af figurer i chokolade bl.a. det nuværende og tidligere spanske kongepar og selv paven var lavet i chokolade, der var også et stort "parti" fra Italien, fra Rom, Venedig og Pisa- det var utroligt flot

endelig kan Jean også slappe af. Det er også mere end velfortjent

så er vi ved at være på "plads" til vinteren her, og nu er der tid til at hygge med strikketøj på den udendørs "terrasse"